new mom on the blog

Lagu Untuk Si Kecil

Posted on: February 15, 2007

Moms, berikut ini beberapa lagu (pilihan saya)  yang cocok dilantunkan untuk membuai si kecil tidur…. Selamat Bernyanyi!

#Belaian Sayang#

[cipt: Bing Slamet]

waktu hujan turun, rintik perlahan
bintang pun menepi, awan menebar

ku timang si buyung, belaian sayang
anakku seorang tidurlah tidur

ibu menjaga, ayah mendoa
agar kau kelak jujur melangkah

jangan engkau lupa tanah pusaka
tanah air kita indonesia

#Brahms’ Lullaby#

(Johannes Brahms — Celine Dion, Miracle album)

Lullaby and good night
In the sky stars are bright
Around your head flowers gay
Set your slumbers till day

Lullaby and good night
In the sky stars are bright
Around your head flowers gay
Set your slumbers till day

Close your eyes now and rest
May these hours be blessed
Close your eyes now and rest
May these hours be blessed

Bonne nuit cher enfant
Dans tes langes blanches
Repose joyeux en rêvant des cieux
Quand le jour reviendra
Tu te réveilleras
Quand le jour reviendra
Tu te réveilleras

Lullaby and good night
In the sky stars are bright
Around your head flowers gay
Set your slumbers till day

#What A Wonderful World#

I see trees of green… red roses too
I see them bloom… for me and you
And I think to myself… what a wonderful world.

I see skies of blue… and clouds of white
Bright blessed days…. dark sacred nights
And I think to myself… what a wonderful world.

The colors of a rainbow… so pretty in the sky
Are also on the faces… of people passing by
I see friends shaking hands…..sayin’.. how do you do?
They’re really sayin’… I love you.

I hear babies cry… I watch them grow
They’ll learn much more… than I’ll never know
And I think to myself… what a wonderful world

2 Responses to "Lagu Untuk Si Kecil"

Lagu andalanku waktu nidurin Rayya dulu standar banget deh.. Nina Bobo!! hehe.. cuma aku ganti jadi “Rayya Bobo”

Sekarang kl aku nyanyi lagu itu atau bersenandung aja, Rayya pasti senyam senyum aja… hehe inget jaman waktu dia masih bayi kali ya atau lucu denger suara bundanya yang sember hahaha..😀

wah emang ya jadi nyokap harus hapal lagu anak2..yang kocak sih nyokap g alias neneknya Shirin paling semangat nyanyiin lagu2nya Adi, Chica, Yoan, Bobby yang g aja ga inget syairnya…but thanks to mom deh…

nah sekarang parah banget anak g lagi suka sindrome lagu dewasa…biasa kisah klasik, tau dari mbak nya. Tapi kemarin surprise juga ketika dia lebih memilih lagu anak-anak ketimbang lagu orang dewasa pas kita lagi on the way pulang dari supermarket. Cuma problemnya lagu2 anak yang dipilih lagu anak2 bule…walaaahhhh puyeng nyanyinya…pronouncenya anak bule susah dipahamin…..

kesimpulannya, mam n pap nya harus les bahasa inggris lagi neee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: